Hvem er jeg?

Både barn og voksne fortjener et godt hjem - jeg er opptatt av verdiene, omgivelsene, samspillet og gleden mellom dem.

Jeg er Sissel og kaller meg HomeLife-Coach. Jeg er opptatt av barn, – skolebarn som jeg selv var en gang. Det at foreldre står støtt i seg selv og har nok å gi til familien er viktig for meg. Jeg har tro på hjemmet – barndomshjemmet! Det skapes og leves igjennom årene sammen med barna. Vi foreldre setter rammene og vi skal lede og håndtere etablering og drift. Det er vi som har ansvaret! Her skal barna få det de trenger, for så en dag kanskje gjøre det samme med alle sine gode og sterke ressurser og verdier.

Jeg er godt gift og har tre voksne barn. Familie og hjemmet vårt er det kjæreste jeg har. Et hjem med alle medlemmene gir meg kjærlighet, tilhørighet og trygghet, utfordringer, latter og glede. Relasjoner og det gode familieliv trenger vedlikehold. Det kan være krevende. Det er ved å gi at du får, og jeg angrer ikke en dag!

Mitt og vårt fokus er ikke alltid her, det skal det ikke være. Impulser utenifra, fra jobb, opplevelser, gode venner, besøk, fest og påfyll av alle slag er helt essensielt for at det skal bli et godt levende hjem.

Når jeg ser meg tilbake, er det mye jeg har lært. De ytre konfliktene kunne jeg fint spart meg for. Energitappende kamper som jeg ikke den gang forstod at jeg kunne latt være å kjempe slik jeg gjorde. Nå velger jeg mine kamper med stor omhug og fokuserer på det som virkelig betyr noe for meg. Min energi er verdifull!

Holder jeg fokus, vil de rette valgene tas enklere og aller helst på autopilot.

Jeg er opptatt av at vi alltid kan få det bedre, på en enkel måte. Jeg ønsker at vi alle praktiserer mer av det vi snakker om i teorien. Mindre snakk og mer action i hjemmet. Jeg blir lett og genuint engasjert, jeg er ærlig og løsningsorientert. Samspillet og dynamikken mellom
oss betyr mer for meg, enn hvem som gjør hva. Ingen er viktigere enn andre. Blir hverdagen for innviklet, er det godt å se situasjonen i fugleperspektiv. Med distanse ser jeg klarere hvor «proppen» sitter. Utfordringer er en del av å leve. Jeg velger mer hvordan jeg tar det, stopper opp og bruker verktøyene jeg har, sammen med min lange livserfaring. Erfaring bør brukes, dersom den fortsatt er nyttig.
Store oppgaver skremmer meg ikke, men detaljer er viktig. Jeg liker det funksjonelt, dynamisk, og det enkle er det beste. Omgivelsene påvirker oss! Jeg trenger det harmonisk og strukturert rundt meg. Jeg er tro med mine verdier, og trives ikke uten ærlighet og respekt. Og hva skulle vi gjort uten humor?
Jeg stortrives alene, og elsker når vi er flere. Og ikke minst – jeg vil være i mitt ess – hjemme!

Lurer du på noe mer?