Essa slides and brand style (8)

NLP for meg

Nevro Lingvistisk Programmering (NLP) er systematisert kunnskap om hvordan vi mennesker strukturerer vår tenkning, følelser, språk og atferd for å realisere et ønsket resultat.

NLP er også læren om hvordan vi finner frem til de beste ressursene i oss selv. Vi er like, men samtidig så forskjellige. Alle har sitt eget kart av virkeligheten. Du er eksperten i ditt liv!

Om NLP selv kunne forklare seg, da ville den si:

Hva er årsaken til at du tenker som du tenker?

Hva er årsaken til at du sier som du sier?

Hva er årsaken til at du gjør det du gjør?

Eli Haals /UCan

Sissel Andhøy - portrett

Jeg er sertifisert NLP Master Coach og New Code NLP Practitioner. Jeg vil lytte og bruke min kunnskap for andre. Slik kan flere oppleve å snu sine negative tanker til positive, handle fremfor å tvile, og få styrket ressursene for å oppnå sine ønsker og mål. 

NLP er en anerkjent metode for å skape varig endring. Med stor respekt benytter jeg dette i min HomeLife-Coaching.

 

Det jeg liker best med NLP er at vi er opptatt av nåsituasjonen, aktiv handling og fremtidsresultat. Det som har vært har vært, og fremfor å grave i det, fikk jeg hjelp til å legge hendelser bak meg med en god følelse. Mine erfaringer ble min styrke i dag!

I mange år var jeg sliten av prat og alle tankene, jeg ville videre. Så fant jeg Eli og utdannet meg til NLP Master Coach. Skulle jeg bli en god NLP-Coach måtte jeg gå veien selv.

Jeg fikk strukturert tankene mine og forstod hvor mine følelser, begrensede tro og mine triggere kom fra. Jeg ble kjent med mitt ubevisste sinn og at det styrer meg mer enn jeg ante.

Jeg fant mine verdier og hva som er viktigst for meg. Jeg lærte å prioritere og sette grenser.
Med NLP- øvelser opplevde jeg en oppsiktsvekkende bevissthet og lærte smarte teknikker.

Jeg fikk hjelp til å ta tak i gamle unyttige strategier jeg hadde med meg fra jeg var barn og ung. Jeg hadde lenge stått i andres konflikter. Jeg trengte definitivt nye tankesett slik at jeg tok bedre valg for meg selv.

Jeg forstod at jeg kan få det jeg virkelig vil ha – når jeg er villig til å gjøre det som skal til!